Faktureringsbetingelser

Definitioner
Den person, som købsordren er givet til, omtales som leverandøren eller ejeren af webstedet. Den person eller virksomhed, der afgiver ordren, betegnes som køber. Den eller de varer, som køberen har afgivet en ordre på hos sælgeren, betegnes som varer eller tjenesteydelser.

Betaling
Alle betalinger er påkrævet, når en ordre er færdig. Ordren på produkterne vil ikke blive afgivet, og intet vil blive afsendt, hvis betalingen ikke foretages, eller betalingsmetoden afvises. Eventuelle ting, der ikke betales af kunden, fortabes.

Klik på knappen Fortsæt til kassen, når du er klar til at foretage dine køb. Hvis du allerede har en konto hos os, bedes du logge ind. Hvis ikke, vil du blive bedt om at gøre det, eller du kan kun betale som gæst.

Du kan tjekke, hvor mange ting der er samlet på din betalingsskærm. Angiv venligst din faktureringsadresse og betalingsmetode.

Flere betalingsmuligheder accepteres af Lilla Villa:

○ Visum

○ MasterCard

○ American Express

○ Apple Pay

○ Google Pay

○ Maestro

○ Paypal

Hvordan kan jeg være sikker på, at min økonomiske transaktion er sikker?
Hver kreditkorttransaktion, som vi behandler, foregår i sikre omgivelser. Betalingssystemet til Lilla Villa bruger 128-bit SSL sikkerhedskryptering. Hvis du ser en nøglelås nederst til højre i din webbrowser, er transaktionen sikker. Når din ordre er opfyldt, gemmer vi ikke længere dine kreditkortoplysninger. I stedet sendes det direkte til vores banker. Du kan være sikker på, at dine kreditkort- eller bankkontooplysninger vil være sikre ved hvert køb.

Lilla Villa er dedikeret til at give alle forbrugere en sikker, behagelig og nem online købsoplevelse. Lilla Villa har indført en betalingssikkerhedsscreeningsprocedure for din beskyttelse. Før en ordre afsluttes, kan det være nødvendigt at bekræfte nogle kundeoplysninger. Sørg for, at dine kontaktoplysninger er gyldige og opdaterede i tilfælde af, at vi skal verificere sikkerheden af din ordre.

Forsendelsesprocedure
Kunden betaler forsendelsesomkostninger (Gratis fragt over 499 kr.) i det beløb, som sælger angiver på købstidspunktet. Hvis en vare går tabt under transporten, refunderer sælgeren køberen hele købsprisen, inklusive fragt. Sælgeren vil gøre alle rimelige bestræbelser på at forhindre tab, ødelæggelse eller beskadigelse af de produkter eller tjenester, som den tilbyder til køberen.
Du kan finde mere information om vores forsendelsesregler her: Leveringspolitik

Politik for returnering/refusion
Køber er berettiget til refusion eller returnering af varerne, hvis de kommer i kontakt med sælgeren inden for 14 dage efter leveringsdatoen. For at administrere en returnering skal kunden sende en mail til sælger på info@lillavilla.dk
For yderligere detaljer, se venligst vores refusionspolitik: Refusionspolitik

Aflysning
Indtil betaling er modtaget, kan en ordre blive annulleret. Køber hæfter for betaling, også efter at den er behandlet.

Klager
Hvis du har nogen klager over produkterne eller sælgeren, bedes du kontakte vores supportteam. Du kan nå os via mail på info@lillavilla.dk Der er ingen garanti for, at problemet bliver løst. Sælgeren vil blive underrettet efter nøje overvejelse af hver omstændighed.

Lovligheder
Sælger er ikke ansvarlig for eventuelle sundheds- eller sikkerhedsrisici, der måtte opstå, efter at køberen har modtaget varerne eller tjenesteydelserne. Sælgeren fraskriver sig ethvert ansvar for enhver skade forårsaget af købers køb af produkterne. Lovene i den stat, hvor webstedsejeren bor, finder anvendelse på enhver tvist, der opstår som følge af sådan brug af webstedet.

Disse betalingsretningslinjer kan ændres.

Lilla Villa

Lilla Villa